© Sporanki 2010

TSYD’den Emniyet Müdürü Yılmaz’a ziyaret

TSYD’den Emniyet Müdürü Yılmaz’a ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi yönetimi, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ı ziyaret etti. Ankara Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen kabule TSYD Ankara Şube Başkanı Ercan Ata, Genel Sekreter Adem Altan, Asbaşkanlar Bülent Karadaş ve Mustafa Büyükışık ile İdari İşler Sorumlusu Figen Asiler yer aldı.

2021-2022 sezonu öncesi spor medyası ve emniyet görevlileri arasındaki görev alanları ile ilgili işbirliğinin detaylarının görüşüldüğü ziyarette Müdür Yılmaz, “Ankara’daki basın mensuplarına her konuda yardımcı oluyoruz ve işbirliği içinde birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Spor medyasıyla ilişkilerimize her zaman önem verdik ve bunun daha da geliştirerek ortak çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi. Müdür Servet Yılmaz, daha önce yaşanan sıkıntıların hatırlatılması üzerine, yeni sezonda bu tür olayların tekrarlanmaması için herkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacağını ve uyum içerisinde çalışılacağını söyledi.

Müdür Yılmaz, yeni sezon öncesi yapılması planlanan TSYD Ankara Futbol Turnuvası ile ilgili her konuda destek vereceğini açıklarken Başkan Ercan Ata, kabul sonrasında günün anısına Servet Yılmaz’a plaket verdi. Ata, Ankara spor medyasına göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Müdür Yılmaz’a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER