© Sporanki 2010

TSYD Ankara Şubesi'ne ziyaret

İYİ Parti Teşkilatı’ndan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’ne ziyaret

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, İl Başkanı Yetkin Öztürk, Eski Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Enver Oral ve beraberindeki heyet Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’ni ziyaret etti.

İYİ Parti heyetini TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata, Genel Sekreter Adem Altan, Mali İşler Sorumlusu Orhan Kemal Erkılıç ve Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Karadağ karşıladı.

19 Mayıs Spor Tesisleri ve TSYD Ankara Şubesi hakkında bilgiler alan İYİ Partili Koray Aydın, dernek çalışmalarında başarılar diledi. Türk siyaseti ve ekonomik gelişmeler hakkında da açıklamalarda bulunan Aydın, Türk sporunu geliştirecek ortak çalışmalar yapılabileceğinden söz etti.

Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral da başkent sporuna katkılarından dolayı TSYD Ankara Şubesi’ne teşekkür ederken, “Kentimiz için spor çok önemli bir yer tutuyor. 19 Mayıs Stadyumu ve çevresindeki spor alanlarında çok zamanımız geçti. Ülkenin başkenti hem iyi spor tesislerini hem de Avrupa çapında bir futbol stadyumunu hak ediyor” dedi.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren ve İYİ Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata ise yönetim olarak seçildikleri günden bu yana yoğun bir mesai yaptıklarını ifade etti. Başkan Ata, “Derneğimizi geliştirmek ve eski gücüne kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu anlamda hem yenileme projeleri yaptık hem de sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştirdik. Sezon öncesi düzenlediğimiz TSYD Ankara Kupası ile heyecanlı bir derbi maçı izlettik. Bu yıl için düşündüğümüz planlamayı gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl da TSYD Ankara Şubesi’ne hak ettiği çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

Başkan Ercan Ata, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunmak istediklerini söyledi.

Ziyaret dernek bahçesindeki toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER