© Sporanki 2010

Kırıkkale ekibi BAL için çalışmalarına başladı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kırıkkale ekibi Yahşihanspor, Covid-19 nedeniyle ara verilen 2020- 2021 sezonu antrenmanlarına teknik direktör Nihat Baran liderliğinde Fikret Karabudak Stadında başladı. Futbolcuları ile sahaya inan teknik direktör Nihat Baran, açıklamalarda bulundu. Baran, "Kırıkkale camiamıza, Yahşihan camiasına Kırıkkalespor kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun. Maçlarımız 1-15 Mart arası başlayacakmış. Biz hazırlıklarımıza başladık. Kadromuzu yüzde 80-90 oranında tamamladık. Üçü daha önce çalıştığım öğrencilerim. 3-4 tane takipederek aldığımız oyuncular, ilerleyen aşamalarda biraz daha eksiklere göre 2-3 takviye daha yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz kesinlikle gidebildiğimiz en üst seviye, artık neresi olur bilemiyorum. Başladıktan sonra neyin ne olacağını kestiremiyoruz. Grupların onarılacağını söylüyorlar. Grupların birbirine yakın mesafede Ankara, Kırıkkale, Nevşehir, Yozgat tam bölgesel anlamında olacağını söylüyoruz. Hangi takımlar çıkacak, nasıl bir tur bizi bekliyor, nasıl bir kurumla oynayacağız bunların hepsini zaman belirleyecek.

"22 oyuncuyla sözleşme yaptık. Kadroyu geniş tutacağız. Allah korusun bir anda 7-8 oyuncunun COVİD-19 olma durumu söz konusu. Biz de tedbir amaçlı normalde 23- 24 olarak düşündüğümüz kadroyu 27-28'e çıkaracağız. Dolayısıyla tercihimiz Kırıkkaleli gençlerden yana olacak. Onlar için 4-5 kişilik ekstra kadro ayırdık. Bu süreçte inşallahKırıkkaleli genç arkadaşlarımıza da şans vermeyi düşünüyoruz. Genç, koşan, mücadele eden, Kırıkkale şehrina yakışır, camiamıza yakışır bir takım yapmak istiyoruz."

"Maçlarımızı Fikret Karabudak'ta oynayacağız. Seyirci yasağının da kalkacağını söyleniyor. İnşallah Kırıkkale taraftarları ile buluşuruz. Biz inanıyoruz ki, Kırıkkalespor'un yavru kulübüyüz. Kırıkkalespor bizim olmazsa olmazımızdır. Hedefimiz buradan Kırıkkale sporumuza da genç oyuncu yetiştirmek ve onlara da önümüzdeki sezonlarda katkı sağlamak. İnşallah Yahşihanspor, Kırıkkale'ye yakışır şekilde Kırıkkalemizi temsil edecektir."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER