© Sporanki 2010

Kenan Nohut: "Ankara'ya verilen 19 Mayıs Stadı sözü tutulmadı"

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut, yeni Spor Kanunu'nu eleştirirken, Ankaragücü ve 19 Mayıs Stadı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Nuhut, 19 Mayıs Stadyumu'nun ardından Ankara'ya verilen yeni stat sözünün de halen tutulmamasını eleştirerek, "Hangi ilden ne kadar oy aldıysa ona göre yapılan stadyumlarla, beton yığını ile karşı karşıyayız. Maalesef 19 Mayıs yıkıldı, şu anda bomboş tutuluyor. Sorduğumuzda 'Planları hazır, bugün yarın başlayacağız' diyerek Ankaralı gençler maalesef spordan mahrum kılınıyorlar. Yapacakları da pek ortada gözükmüyor" dedi.

Nuhut, yeni stada başlamayacakları yönünde bir izlenimi olduğunu ifade ederek, "Öyle ümit ediyorum ki bizim iktidarımız döneminde biz hemen 19 Mayıs Stadyumu'nu yapacağız" diye CHP'nin hedefini açıkladı.

Nuhut, süper lige çıkan Ankaragücü'nü de kutlayarak, Gençlerbirliği'ne de dayanışma mesajını paylaştı. Nuhut, beşinci kez Avrupa şampiyonu olan VakıfBank Kadın Voleybol takımı ve tekvandoda da Avrupa şampiyonu olan Türk sporcuları kutladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER