© Sporanki 2010

Hollanda ve Norveç galip !

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu sekizinci maçında Hollanda evinde Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti ve puanını 19 yaparak liderliğini sürdürdü. Cebelitarık ile grupta puan alamayarak son sırada kaldı.

Norveç ise evinde Karadağ'ı 2-0 yenerek grupta ikinci sıradaki yerini korudu.

Hollanda karşılaşmanın 9. dakikasında Van Dijk ile öne geçen Hollanda 19. dakikada kazandığı penaltı atışını Depay ile değerlendiremedi. Penaltıyı kaçıran Depay 21. ve 45+3(P) attığı gol ile Hollanda'nın devreye 3-0 önde girmesini sağladı.

İkinci yarının 48. dakikasında Dumfries ile farkı dörde çıkaran Hollanda 75. dakikada Danjuma ve 86. dakikada Malen'in attığı gol ile karşılaşmayı 6-0 kazandı. 

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu sekizinci maçında A Milli Futbol Takımımızı yakından ilgilendiren maçtında Norveç kendi evinde Karadağ'ı 2-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Elyounoussi ile öne geçen Norveç ilk yarıyı bu skorla önde kapattı. İkinci yarının son dakikalarında yine sahneye çıkan Elyounouss 90+6. dakikada attığı gol ile skoru belirledi. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Norveç 17 puan ile grupta ikinci sırada yer aldı. Karadağ ise 11 puanda kalarak grupta dördüncü sırada kaldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER