© Sporanki 2010

Avrupa Halter Şampiyonası Arnavutluk’un başkenti Tiran’da başlıyor

 

Avrupa Büyükler Halter Şampiyonası Arnavutluk’un başkenti Tiran’da 26 Mayıs 06 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşecek.  Milli takım Teknik Direktörlüğünü yaptığı kafilemizde Kenan Erdağı, Meliha Sarıkoca, Cevdet Doğan, Mücahit Yağcı, Gökhan Kuşçuoğlu ve Sunay Bulut antrenör olarak bulunurken 45 kg Şaziye Erdoğan, 45 kg Cansu Bektaş, 55 kg Duygu Alıcı, 64 kg Nuray Güngör, 64 kg Berfin Altun, 71 kg Aysel Özkan, 76 kg Dilara Uçan, +87 kg Melike Günal, +87 kg  Aleyna Kaymaz, 55 kg Muammer Şahin, 55 kg Muhammet Akkaya, 61 kg Ferdi Hardal, 61 kg Kaan Kahriman, 67 kg Yusuf Fehmi Genç ve 102 kg Onur Demirci sporcu olarak yer alıyor.

Avrupa Şampiyonasına iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini İfade eden Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, “Sporcularımız antrenörlerimiz eşliğinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Önemli bir şampiyona ve biz burada en iyi sonucu alabilmek için çalışacağız. Tiran’da ülkemizi temsil edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şampiyonanın ilk gününde iki sporcumuz madalya için mücadele edecek. 45 Kilo Bayanlar kategorisinde Şaziye Erdoğan ve Cansu Bektaş TSİ 18.00’de podyuma çıkacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER