© Sporanki 2010

Yenimahalle Belediyespor'dan Kastamonu zaferi!

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ikinci devrenin açılış maçında Yenimahalle Belediyespor’u konuk etti. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan maç, Yenimahalle Belediyespor’un galibiyetiyle sona erdi. Ankara temsilcisi, Kastamonu’da büyük bir sürprize imza atarken, bu mağlubiyet Kastamonu Belediyespor’da deprem etkisi yarattı.

Yenimahalle, Kastamonu Deplasmanında Üstünlüğü Bırakmadı

Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 15-17 Yenimahalle Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısının başlarında eşitliği yakalayan öne de geçen Kastamonu Belediyespor, bu üstünlüğünü maç sonuna yansıtamadı. Maç Yenimahalle’nin 35-36’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Kastamonu 18 Puanda Kaldı, 1 Basamak Geriledi

Kastamonu Belediyespor bu mağlubiyetle 18 puanda kaldı. Maç eksiğiyle 20 puanlı Konyaaltı ve 18 puanlı Yalıkavak’ın ardından Kastamonu Belediyespor haftayı üçüncü sırada kapattı. Yenimahalle Belediyespor ise puanını 16'ya çıkartarak haftayı dördüncü sırada noktaladı.

Yenimahalle Belediyespor’dan Kastamonu Deplasmanında Zafer Pozu

Kastamonu’da oynanan ve Yenimahalle’nin üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ardından Ankara temsilcisi büyük sevinç yaşadı.

Antrenör Serdar Eler’in öğrencileri, mutluluğunu fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

Haber: Hentbol haber.net

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER