© Sporanki 2010

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Gençlerbirliği’ni ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve beraberindeki heyet, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve beraberindeki heyet, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret ederek sezonun geri kalanı için başarı dileklerinde bulundu. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen ziyarette Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyelerine sezonun geri kalanında başarı dileklerinde bulunarak önümüzdeki sezon Ankara’nın en önemli değerlerinden biri olan Gençlerbirliği’ni Süper Lig’de görmek istediklerini dile getirdi. Gençlerbirliği’nin altyapısı ile oyuncu yetiştirme konusunda Türkiye’nin en başarılı kulüplerinden biri olduğunu dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ‘‘Cumhuriyetle yaşıt Gençlerbirliği’mize gerekli olan desteği her zaman vereceğiz’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, ‘‘Desteğinizi her zaman hissediyoruz. Sizin de dediğiniz gibi Gençlerbirliği’miz, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte tekrar özüne dönerek altyapıdan oyuncular çıkaracaktır ve bizlerin de birincil hedeflerinden birisi budur’’ ifadesinde bulundu.

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu da antrenman öncesi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a hoş geldiniz diyerek desteklerini her zaman hissettiklerini söyledi.

Ziyaret bitiminde Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a arkasında adı ve soyadının yer aldığı 06 numaralı “Cumhuriyet” formasından takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER