© Sporanki 2010

Volkan Yıldırımspor istekli ve inançlı

Volkan Yıldırımspor, Avni Balabanlı 1. Amatör Lig Play Off Grubu’nda Süper Amatör Lig biletini almak için mücadelesini sürdürüyor. Kulüp Başkanı Volkan Yıldırım, “Rakiplerimiz ne kadar istiyorsa biz daha çok istiyoruz, onlar ne kadar inanıyorsa biz daha çok inanıyoruz. Gidebildiğimiz kadar yol almak istiyoruz” diye konuştu.

Avni Balabanlı 1. Amatör Lig Play Off Grubu’nda 10 takımın Süper Amatör Lig mücadelesi devam ediyor. Avni Balabanlı 1. Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden ve grup müsabakalarını 38 puanla ikinci sırada tamamlayan Volkan Yıldırımspor Süper Amatör Lig biletini almak için mücadelesini sürdürüyor.

Sezonun başından itibaren yüksek bütçeli, maddi manevi destekli belediye ve kurum takımları arasında mütevazı bütçesiyle varolmaya çalışan Volkan Yıldırımspor grup aşamasında oynadığı 16 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet elde ederek 38 puanla grup ikincisi olup Play Off Grubu’nda oynama hakkını elde etti. Play-Off Grubu ilk maçında Akyurt Belediyespor’la golsüz berabere kalan Volkan Yıldırımspor sahadan bir puanla ayrıldı. Volkan Yıldırım-spor ikinci maçını Keçiören Gazi Gücü Olimpikspor’la oynayacak. Mücadele 17 Mart Pazar günü Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu’nda saat 10.00’da başlayacak.

VOLKAN YILDIRIM: İSTİYORUZ VE İNANIYORUZ

Volkan Yıldırım Spor Kulübü kurucusu ve başkanı Volkan Yıldırım, Süper Amatör Lig’e çıkmayı çok istediklerini ve kısıtlı bir bütçeyle mütevazı bir kadroyla Play-Off Grubu içinde olmanın gururunu yaşadıklarına vurgu yaparak, “Çok zorlu bir Play-Off Grubu ve birbirinden kaliteli takımlar var. Biz de mütevazı bir kadro ve diğer takımlara göre yok sayılabilecek bir bütçeyle bu 10 takımın içinde olmanın gururunu yaşıyoruz. Play-Off öncesi Ankara futbol kamuoyunun banko şampiyon olur gözüyle baktığı ve dillendirdiği zorlu Akyurt Belediyespor’la Play-Off ligine başlamamız birçok sporsever tarafından şanssızlık olarak nitelendirilse de bizim için farketmiyordu. Çünkü buradaki bütün takımlar şampiyon olarak Play-Off’a geldiler. Bu maçlarda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Biz dersimizi buna göre çalışıyoruz. Bundan sonra da maç maç dersimize iyi çalışıp gidebildiğimiz kadar yol almak istiyoruz. Genç ve inanan bir takım ve güzel bir aileyiz. İnşallah bu şampiyonlar ligi dediğimiz Play-Off’lara renk katmaya devam edeceğiz. Her rakibimize saygı duyuyoruz. Ama şunu da belirtelim rakiplerimiz ne kadar istiyorsa biz daha çok istiyoruz, onlar ne kadar inanıyorsa biz daha çok inanıyoruz. Tüm rakiplerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Volkan Yıldırımspor: 0

Akyurt Belediyespor: 0

Saha: Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu

Hakemler: Muammer Işık***, Kayra Durtaş***, Berat Korçam***,

Dördüncü Hakem: Hakan Yücel

Saha Komiseri: Ferhat Gültekin

Volkan Yıldırımspor: Serkan***, Yusuf Can***, Adil Efe***, Ali***, Uğur***, Tahir***, Ayberk***, Kerem Berk***, Mert***, Abdüssamed***, Enes Talip***

Teknik Sorumlu: Volkan Yıldırım

Akyurt Belediyespor: Serkan***, Ali***, Burak***, Şahin***, Mehmet***, Melih Bilal***, Yasin***, Özkan***, Njoya***, Badmus***, Mürsel Can***

Teknik Sorumlu: Nadi Tiryaki

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER