© Sporanki 2010

Türk Telekom'un maçı TRT SPOR Yıldız'da

Türk Telekom, Eurocup'ta üst üste 2'inci galibiyetini almak istiyor. Cluj galibiyetiyle morallenen temsilcimiz, yarın 21.45'te Buducnost'a konuk olacak. Karşılaşma TRT SPOR Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

Türk Telekom Eurocup'ta haftayı Karadağ'da geçirecek.

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan temsilcimiz, 11'inci haftada Buducnost ile deplasmanda karşılaşacak. Türk Telekom, 10 maçta aldığı 2 galibiyetle grupta 9'uncu sırada.

Ankara temsilcisi, 2'inci haftada Buducnost'u mağlup etti. Mavi beyazlılar, bu galibiyet sonrası peş peşe 7 maç kaybetti.

Selçuk Ernak'ın ekibi, mağlubiyet serisine geçen hafta Ankara'da Cluj'u devirerek son verdi.

Maç başı 77, 8 sayı atan Türk Telekom, bu alanda sondan 3'üncü sırada.Savunmada da sıkıntı yaşayan temsilcimiz, potasında maç başına 91 sayı gördü.

Deplasmanda 5 maça çıkan Türk Telekom, dış sahada galibiyet alamadı.

Buducnost ise 4 galibiyet, 6 mağlubiyet ile 6'ncı sırada bulunuyor.

Karadağ ekibi, geçen hafta Lietkabelis'i deplasmanda 83-81 mağlup etti. İç sahada 4 maça çıkan Buducnost, 3 galibiyet aldı.

Podgorica temsilcisinin kadrosunda eski Efesli Brandon Paul ve bir dönem Bursaspor ve Beşiktaş'ta oynayan Allerik Freeman da yer alıyor.

Türk Telekom, Ankara'da oynanan ilk maçı 79-77 kazanmıştı. İki ekibin rövanş karşılaşması, 21.45'te başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER