© Sporanki 2010

Türk Telekom'lu Erkan Yılmaz, yaptığı tarihi blok için ne dedi?

Türk Telekom'un Proteney'i yenip Eurocup'ta finale kaldığı maçın son dakikaları macera filmi gibiydi. 7 sayı öne geçmişken birkaç topu elden veren Telekom son dakika içinde geri düştü, sonra tekrar öne geçti ama fark 2 iken Proteney'in hala bir hücum fırsatı vardı. O heyecan dolu dakikaları izlerken hepimiz şekilden şekile girdik, uğurlar yaptık. 

DJ Stephen sol forvetten şuta kalktığında bazılarımız gözlerini kapadı... İzleyenler (ki herkes ayaktaydı) Erkan'ı uçarken gördü ve o uçuş sonunda topa dokunup çembere gitmesini engelledi... İşte o sırada bizler evleri yıktık... Hatta bizim Yasin Yıldırım 20 yıllık komşularından ilk defa gürültü nedeniyle şikayet almış...

Erkan'a yaptığı bloğun hikayesini sorduk...

"Üçüncü faulden sonra kenara geldiğimde Erdem Abi'ye, agresifliğimi koruyacağımı söyledim. O da maç sonunda güvenip beni sahada tuttu. Normalde çift ayak sıçrarım ama Stephen'in top elinden yavaş çıkaracağını hissettiğim için daha hesaplı olarak tek ayak üzerinde sıçradım. Faul olmasın diye de yanına doğru hamle yaptım. Maç içinde iki kez üçlüğe faul yapmıştım ama bu defa çok daha dikkatliydim. Beni ben yapan, o blok için sıçramam..."

Haber: Basket Faul

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER