© Sporanki 2010

TSYD Ankara parlıyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nde göreve gelen Başkan Ercan Ata ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan çalışmalar ve yeni projelerle şubenin tekrar canlanması için mesai yapıyor

31 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Olağan Genel Kurulu’nun ardından başkanlığa seçilen Ercan Ata ile yönetim kurulu üyeleri, yaptığı çalışmalarla derneği eski günlerine getirmekte kararlı.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata’nın özellikle üzerinde durduğu konuların başında gelen tesisleşmeyle ilgili projeler geliştiren ve ciddi bir yol kat eden dernekte, çalışmalar da hızla ilerliyor.

Derneğin eskiyen alt yapısını yenileyen, tarihi havayı bozmadan canlandıran Başkan Ata, elektrik tesisatından su giderlerine, çatı tamiratından bahçe düzenlemesine kadar pek çok konuda yenileme ya da tamirat yaptıklarını söyledi.

Göreve geldikleri ilk andan itibaren güçlü bir TSYD Ankara Şubesi inşa etmek istediklerini belirten Ercan Ata, şöyle konuştu:

“Seçimin ardından yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yaptığımız ilk toplantıda öncelikle olarak personel maaşları, biriken borçlar konusunda adımlar atarak planlama yaptık. Buraya her geldiğimizde bizleri üzen virane görüntünün değişimi için de acil olarak düğmeye bastık. Bize bu konuda destek olan yerel yönetimlere, iş insanlarına ve dostlarımıza teşekkür etmemiz gerekiyor. Onların desteği ile kısa sürede büyük yol aldık. Yaptığımız değişimlerin ardından hem EURO 2020 hem de Tokyo Olimpiyatları öncesinde önemli faaliyetler gerçekleştirdik. Her gelen konuğumuz çalışmaları ve yaşanan dönüşümü şaşkınlıkla karşılasa da memnuniyetleri bizi mutlu etti. Ardından lokal konusunda ilerlettiğimiz çalışmalarla TSYD Ankara Şubesi’ndeki dönüşümü hızlandırdık. Derneğimiz için büyük önem taşıyan TSYD Ankara Kupası ile de kente ve başkent sporuna karşı olan sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirdik diye düşünüyorum. Yüzde 80 oranında tamamlanan çalışmalarımız içinde çocuk parkı, can dostlarımız için köpek kulübesi, yeni ağaç ve çiçek dikiminin de yer aldığını hatırlatalım. Ayrıca beton zeminler yine yapılan çalışmalarla modern bir görünüme kavuşuyor. Tarihi Ankara evimiz korunarak onarılıyor. Tüm bunları yaparken Ankara spor medyasını derneğimizde daha fazla ağırlamaya da başladık. Düzenlediğimiz Medya Günleri ile sporcularımız ile başkent medyasını buluşturduk. Bir yandan açık alanda özel davet ve etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Bir yandan da hem toplantı salonumuzda ya da açık alanda adaylık ve proje çalışması yapan kişilerin sesini duyurmalarını sağladık. Şimdi kısa sürede bu yapılanları görenler bizi tebrik ediyor ama gerçekten hedeflerimiz ve projelerimiz bitmedi.”

Haber: Ankhaber

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER