© Sporanki 2010

TFF kararı ve Ankaragücü

TFF kararı ve Ankaragücü

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, video konferans aracılığıyla yaptığı basın açıklamasında “Ligler ne zaman başlayacak?” sorusunun cevabını verdi.
Alınan kararlar doğrultusunda liglerin ne zaman başlayıp ne zaman bitirileceğini açıklayan Başkan Özdemir, Süper Lig’den, Bölgesel Amatör Liglere kadar başlama tarihlerini açıkladı.
Özdemir’in verdiği bilgilere gore; Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligler, 12-13-14 Haziran haftasında başlatılacağının bilgisini verdi.
Buna göre; Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu, beraber yapacakları çalışmalar sonrasında müsabakaların nasıl ve hangi şartlarda oynanacağına karar verecek.
Tabii burada Nihat Özdemir’in toplantının hemen başında aldıkları bu kararlar için “şimdilik” şeklinde bir kelime kullanması da ilginç. Yani bu bana gore vakaların tekrar artması veya bir kaç takımda vaka görülmesi halinde liglerin tamamen iptal edileceği anlamına geliyor.
Evet haftalardır süren tartışma artık sona erdi. Oynanacak, oynanmayacak; başlayacak, başlamayacak tartışmları sona ermiş gibi görünüyor.
Artık bu saatten sonra; tehlike var, oyuncular oynamak istemiyor gibi bir çok söz kalabalığının bir anlamı yok. Bunlar kimseye bir şey kazandırmaz. Özellikle de Ankaragücü’ne hiç bir şey kazandırmaz.
Bu saatten sonra yapılacak tek bir şey var. Tüm olumsuzluklara rağmen lige sağlam girmek için hemen çalışmalara başlanmalı ve tüm güçle lige hazırlanmalı.
Ankaragücü ful kapasite ve konsantrasyonla geride kalan 8 haftaya hazırlanırsa bu ligde kalacak puanları toplar.
Artık yapacak bir şey yok. Bomba artık TFF’nin kucağında. Tüm sorumluluğu ve vebali aldılar. En fazla 5 kişilik gruplar halinde idmanlar yapılsın derken, 22 futbolcunun maç oynamasına karar verdiler.  
Ankaragücü olarak yapmamız gereken tek şey iyi hazırlanıp, şu cendereden kurtulmak. Bunu bir kez daha başaracak güç bu takımda var.
ORHAN SAL

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER