© Sporanki 2010

Süper Lig için önemli viraj !

Spor Toto Birinci Lig’in lideri Ankaragücü, Eryaman Stadı’nda Bandırmaspor’u konuk edecek. 

 55 puanla ligin zirvesinde yer alan MKE Ankaragücü, sahasında Royal Hastanesi Bandırmaspor’u konuk edecek. Puan kaybına tahammülü olmayan sarı lacivertli ekipte tek hedef rakibini yenerek liderliğini sürdürmek. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bandırma’da oynanan mücadeleyi Erdem Özgenç ve Yusuf Abdioğlu’nun golleriyle Ankaragücü 2-1 kazanmıştı. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını yapan Ankaragücü maç saatini beklemeye başladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında gördüğü kart nedeniyle Yasin Güreler cezalı duruma düşerken, Erzurumspor karşılaşmasında sakatlanan Tiago Pinto maçta yer alamayacak. 

HAKEM KUTLUHAN BİLGİÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonun yirmisekizinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya bu akşam Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da MKE Ankaragücü ile Royal Hastanesi Bandırmaspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Kutluhan Bilgiç’in yöneteceği açıklandı. Kutluhan Bilgiç’in yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Emir Eray Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi Süleyman Bahadır olacak. Zorlu mücadelenin gözlemciliğini Turgay Duman, temsilciliklerini Meryem Haldan, Mehmet Ali Yurtsever ile Refik Emre yapacak.

TARAFTAR COŞKULU

Sarı - lacivertli taraftarlarda maç saatini heyecanla bekliyorlar. Karşılaşmada stadyumun dolması bekleniyor. Maç için satışa çıkan biletlerden bir çok blok satılmış durumda. 12 yaş altının maça girecek olması da taraftarlar arasında heyecan yarattı. Bir çok taraftar Sporanki'den maça çocukların nasıl gireceğini öğrenmek için bilgi aldı. Maç saatine hava durumu açık, yağış yok. Sıcaklığın 3 veya 4 derecede olması bekleniyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER