© Sporanki 2010

SPORANKİ ANALİZ | Macheda golünü attı, Pedrinho bıraktığı yerden devam etti...

Ankaragücü ilk hazırlık maçını  dün Kayserispor ile oynadı. Maç 2-2 sona erdi.

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Dalcı, sahaya şu 11'le çıktı.

Bahadır Han

Fırat Can, Sinan, Atakan, Yasin-

Abdullah, Şahverdi-

Tasos, Pedrinho, Beridze-

Eren Derdiyok.

Kayserispor, müsabakanın 5'nci dakikasında öne geçti. Penaltı atışında topun başına geçen Mame Thiam Kayserispor'u öne geçirdi.

MKE Ankaragücü 29'uncu dakikada beraberliği yakaladı. Portekiz Ligi’nde en çok asist yapan 2.oyuncu olarak Ankaragücü’ne transfer olan Pedrinho, Ankaragücü’ndeki ilk asistini yaptı. Sağdan Pedrinho’nun köşe vuruşunda sarı lacivertli takımdan Atakan Çankaya şık bir kafa vuruşu ile ağlara gönderdi.

Kayserispor 76'ncı dakikada tekrar öne geçti. Kayserispor'un sol kanattan gelişen atağında Mane'nin asistini iyi değerlendiren Cardosso golünü attı.

Ankaragücü 2 dakika sonra maçı ikinci kez dengeledi. Sol kanattan gelişen Ankaragücü atağında Federico Macheda, ceza sahası önünde topla buluştu. Ardı ardına 2 çalım birden atan Macheda şık bir vuruşla skoru 2-2'ye getirdi.

Maçta bu golle 2-2 sona erdi.

DALCI 10 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Hazırlık maçının Mustafa Dalcı 10 değişiklik yaptı. Kaleci Bahadır Han'ın dışında bütün futbolcular değişirken; oyuna giren isimler şunlar oldu: Atakan Dama, Oğuz, Marlon, Mervan, Zahid, Macheda, Abdullah Çelik, Ariyibi, Alperen, Lamine Diack.

Kiralıktan dönen Abdullah Çelik 2.yarıda forma giydi. Transferi henüz açıklanmayan Lamine Diack ise çok az süre alarak ilk kez forma şansı buldu.

Maçta ön plana çıkan isim yeni transfer Gürcü Beridze oldu. Sahada kaldığı dakikalarda Beridze sol kanadı çok iyi kullandı. Geliştirdiği ataklarla takımının gol pozisyonlarına girmesini sağladı.

İlk hazırlık maçında Macheda golünü atarken, Pedrinho bıraktığı yerden devam etti. Beridze ise yedek kalmayacağının sinyallerini verdi. 

ORHAN SAL 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER