© Sporanki 2010

Söz bitti, artık icraat zamanı !

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında çok kritik bir maça çıkıyor.

Başkent ekibi, Eryaman Stadı'nda Beşiktaş'la karşılaşacak. Saat 21.45'te başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 1 puan alabilen MKE Ankaragücü'nde son hafta Vavacars Fatih Karagümrük deplasmanında yaşanan 4-1'lik yenilginin ardından teknik direktör Mustafa Dalcı'yla yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertli yönetim Dalcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ömer Erdoğan'ı getirdi.

MKE Ankaragücü, yeni teknik direktörü Erdoğan'la da ilk sınavını çıkacak.

11 MAÇTIR GALİBİYET YOK

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de 11 maçtır galip gelemiyor. Geçen sezon Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olan sarı-lacivertliler, 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de çıktığı son 8 maçından galibiyetle ayrılamamıştı. Bu sezon da 3 maçtır kazanamayan sarı-lacivertliler, Süper Lig'deki galibiyet hasretini Beşiktaş karşısında dindirmeye çalışacak.

SON GALİBİYET 2011'DE! 

Ankaragücü, rakibi Beşiktaş'a karşı rakamsal bazda kötü bir görüntü sergiliyor.  Yıllardır sarı - lacivertlilerin, Beşiktaş'a karşı sahada bir üstünlük kuramadığı görülüyor.  Ankaragücü son Beşiktaş galibiyetini 12 Şubat 2011 tarihinde aldı. O tarihte oynanan lig maçında Başkent ekibi, Beşiktaş'ı 1-0 yendi. Mücadelenin 1. dakikasında gelişen Ankaragücü atağında Serdar Özkan takımını 1-0 öne geçirdi. Maç bu golle sona erdi. 

Maç öncesi Başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmuyor. 
 



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER