© Sporanki 2010

Sincan Belediyespor’da hedef 3.Lig !

 

Sincan Belediyespor’da hedef Türkiye Üçüncü Ligi’ne yükselmek.

2021-2022 Sezonu hazırlıklarına başlayan ve Ankara Süper Amatör Lig maçlarını namağlup tamamlayarak BAL Ligi’ne yükselen Başkent ekibinde hedef profosyonel lig. 

Bu amaçlar hazırlıklarına başlayan Sincan Belediyespor yoğun antrenman temposunun yanı sıra yaptığı hazırlık maçlarıyla da yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Pandemi sonrası alınan yeni normalle kararlarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu önümüzdeki sezon alt liglerin başlamasına karar vermişti. TFF’nin 24 Mayıs tarihli toplantısında çekilen kuralar sonucu 3. bölge 7. grupta yer alan Sincan Belediyespor yeni döneme mutlu giriyor. Başkentin yeşil beyazlı ekibi yaptığı transferlerle önümüzdeki sezon BAL Ligi’nin favori takımları arasında gösteriliyor.

Sezonu Sincan’daki kendi tesislerinde açan Sincan Belediyespor bir yandan yoğun tempoda antrenmanlarını sürdürürken bir yandan da yeni sezon öncesi hazırlık maçları oynamaya başladı. Sincan ilk hazırlık maçında Bolu’da Bolu Abant Spor Kulübü ile karşılaştı. Yeşil beyazlılar müsabakayı Emir Özbilen (2), Fehmi Aslan (1), Arda Karademir (1) attığı gollerle 4-0 galip tamamladı.

Sincan Belediyespor ikinci hazırlık maçında 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ile hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın da büyük bir heyecanla takip ettiği müsabakayı Berkay Yalçın’ın attığı gol ile 1-0 Sincan Belediyespor kazandı.

Sincan Belediyespor son hazırlık maçında sahasında Konya Gölyazı Spor Kulübü ile karşılaştı. Yeşil beyazlılar karşılaşmayı Berkay Yalçın (1), Eşref Keçeci (2) golleri ile 3-2 galip tamamlayarak oynadığı üç maçtan da galip ayrılmasını bildi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER