© Sporanki 2010

Sinan Kaloğlu: “Beceriksizliğimiz var”

Gençlerbirliği’nde 0-0 sona eren Çorum FK karşılaşmasının ardından teknik direktör Sinan Kaloğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Derlediklerimiz şu şekilde:

-İki puanı kaçırdık her zamanki gibi. İlk 4 haftada rakiplerimizle oynuyoruz. Baktığımızda bu kadar net pozisyonlar kaçırıp, puanlar kaybetmek çok üzücü. Anlam veremiyorum. Ama kale önünde bir beceriksizliğimiz var. Bunu da çözemiyoruz.

-Kariyerli oyunculara sahibiz. Ama bazen olmayınca olmuyor. Onlar adına da üzülüyorum. Ama bu iş skor işi. Öne geçebilirdik. Pozisyonlarımız vardı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra baskıyı daha çok artırabilirdik. Ama bu seferde sahanın durumu engel oldu.

-Etkili oyuncumuz Aosman da saha yüzünden sakatlandı çıktı. Sahaların bu durumunu anlamış değilim. Her şeyi engelliyor. Güzel fubolu engelliyor, pas oyunun engelliyor. Futbolculara da şevk vermiyor. Nasıl bu hale geldi, nasıl düzelir bu saha onu da bilmiyoruz.

-Oyuncularımla gurur duyuyorum, duymaya devam edeceğim. Başımızda olan durumları biliyorsunuz. Bir şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER