© Sporanki 2010

Sezonun ilk galibiyeti gelsin artık !

Sezonun ilk galibiyeti gelsin artık !

Spor Toto Süper Lig 2020- 21 sezonunun 5.Hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antremanla tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Ankaragücü’nde sakatlığı süren Bolingi, Rize’de kesin olarak olmayacak. Sivasspor ile oynanan Başkent Kupası maçında sakatlanan Assane Diousse’nin de Rizespor maçında oynamayacağı öğrenildi. Sakatlığı düzelen Sarlija ise hazır hale geldi. Kayserispor maçında burnuna aldığı darbeyle sakatlanan Voca ise eğer teknik direktör Fuat Çapa, görev verirse maske ile sahaya çıkabilecek. Sivasspor kupa maçında diz darbesi alan kaptan Alper Potuk’da Rize’de görev alabilecek. Başkent Kupası’nda Sivasspor maçı öncesi ağır bir rahatsızlık geçire Stelios Kitsiou ise tamamen düzeldi.

Başkent ekibinde Saba’nın ilk 11’e dönmesi bekleniyor.

Ankaragücü ligde oynadığı 3 maçta 1 beraberlik, 2 yenilgi alarak 1 puan alarak puan cetvelinde 20.sırada yer aldı.

Sarı - lacivertlilerin  rakibi Çaykur Rizespor’da ise 2 tane koronavirüs vakası görüldü. Yapılan testlerde 2 oyuncunun sonucu pozitif çıktı. Karantinaya alınan 2 oyuncu Ankaragücü maçında yer almayacaklar. Ç.Rizespor’da bu 2 oyuncu haricinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Karadeniz ekibinin de 4 maçta 2 beraberliği, 2 yenilgisi bulunuyor.

Çaykur Rizespor - Ankaragücü karşılaşması yarın saat 13.30’da başlayacak. Didi Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Ankaragücü’nün karşılaşmada şu muhtemel 11’le maça başlaması bekleniyor.

Ricardo- Kitsiou, Pazdan, Sarlija, Erdi, Pinto- Saba, Lukasik, Alper, Peintsil (Çekiçi)- Börven.

SPORANKİ 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER