© Sporanki 2010

Serkan Aydın: "Hedef Süper Lig"

Gençlerbirliği’nin yeni futbol şube sorumlusu Serkan Aydın, iki yıl içinde Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini ve teknik direktör Mustafa Dalcı ile gelecek sezonun planlamasına başladıklarını söyledi.

Aydın "ligde lacağız" dedi. 

 Aydın’ın açıklamaları şu şekilde:

-İlk yarı sadece 7 puan alınmıştı. Sıfırdan bir takım kuruldu. Hocamız sayesinde son 5 maçta bir çıkış yakaladık. Bu anlamda hocamıza güveniyoruz. Ligde kalmama gibi bir durumumuz olmadığını düşünüyorum. Hocamızla gelecek sezonu da şimdiden planlıyoruz.

-Öncelikle bu sezonu kazasız atlatmak istiyoruz. Gelecek yıl da en az Play-Off hedefimiz olacak şekilde bugünden itibaren çalışmalara başladık. İki sezon içinde de Gençlerbirliği'ni hak ettiği Süper Lig'e taşımak için elimizden geleni yapacağız.

-Gençlerbirliği alt yapı kültürü hep olan bir kulüp. Sadece o ruhu canlandırmamız gerekiyor. Buraya geldikten sonra da gördük ki U15 ve U16 takımında çok yetenekli oyuncularımız var. Ülkemizde futbol kulüplerinin mevcut gelirleriyle ayakta kalması çok zor. Bu nedenle altyapıdan oyuncular yetiştirmek zorundayız. Gençlerbirliği altyapısından yeni Arda Güler'ler çıkaracağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER