© Sporanki 2010

Serkan Aydın: "Başkan takımı bana emanet etti"

Gençlerbirliği Futbol Şubesi Sorumlusu Serkan Aydın, Ostim Radyo’da ‘Atila Kiper’le Futbol’ programına katılarak, son dönemde eleştirilen teknik direktör Mustafa Dalcı’ya güvenini dile getirdi.

Aydın’ın açıklamaları şu şekilde:

-Mustafa Dalcı başarısız bir hoca değil. Diğer kulüplerin taktik-teknik çalışmalarını gördüm. Mustafa hocanın bunların altında kalır bir yanı yok. Mustafa hocaya sabır gösterilirse, minimum 1 en fazla 2 yılda Süper Lig’e çıkarız. Bunu da yapamazsak ben istifa ederim.

-Mustafa Hoca bir enkaz devraldı. Son 6 maçta 10 puan aldı. Takım oturdu. Hangi maçı ezilerek kaybettik? Takım baştan kuruldu. Bu süreci yürütmek kolay değil. Bir sürü futbolcuyu buraya adapte ediyoruz.

-Samsunspor maçı kaybedilecek maç mıydı? Penaltı kaçırdık, pozisyonlarımız vardı. Samsunspor hiçbir maçta bu kadar aciz duruma düşmedi. Pozisyon vermedik. Nizami bir golümüz verilmedi.

-Tribünlerden yönetim ve hoca istifa sesleri geliyor. Maç esnasında bunu lütfen yapmayın. Herkesin modu düşüyor. O esnada rakibimizle savaşıyoruz. Tepki en doğal hakkınız. Lütfen tepki gösterecekseniz maçın sonunda bunu yapın.

-Bugün Mustafa Hoca değil, Guardiola’yı getirelim, ne yapabilir? Lig bitti, futbolcuları nasıl tanıyacak. Yapılan transferler Mustafa Hoca’nın stiline uygun isimler. Mustafa Hoca ile sezonu tamamlayacağız. Bu konuda çok netim. Mustafa hoca gidecek olursa ben de giderim.

-Mustafa hocadan daha iyisi yok iddiasında değilim. Ama hoca değişikliğinin bir bedeli var. Giden-gelen teknik adamın ekonomik giderinden ziyade takımı değiştirmek sıkıntı. Bu kulübün altına bomba koymak demek.

-Başkan takımı bana emanet etti. Geçmişe bahane bulacak değilim. Birisi eleştirilecekse bundan sonra beni eleştirsinler. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi eleştirmeyi lütfen bırakalım. Takımıza sahip çıkın, önümüzdeki yılın planlamasını yapalım.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER