© Sporanki 2010

Serdarcan Eralp yuvadan uçuyor!

 

Gençlerbirliği’nin 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdarcan Eralp, 14 yaşında geldiği Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ne 12 yılın sonunda veda etmeye hazırlanıyor. Serdarcan, “Bu camiada oynamak benim için şerefti” dedi.

Kırmızı-siyahlı camiada gençlik döneminden itibaren düzenli forma giymesi dört gözle beklenen ancak bu fırsata 24 yaşında ulaşabilen Serdarcan Eralp, sözleşmesinin sona ermesiyle Gençlerbirliği’ne veda ediyor.

GHA’ya kısa bir açıklama yapan Serdarcan, “Sözleşmem sona erdi. Uzatma ihtimali olmayacak. Yani ayrılacağım gibi duruyor. Her şey için teşekkür ediyorum. Bu camiada oynamak benim için şerefti” ifadelerini kullandı.

Beypazarı Belediyesi Gençlik’ten 2011 yılında Gençlerbirliği altyapısına gelen Serdarcan Eralp, 2015 yılında kırmızı-siyahlı kulüpte profesyonel sözleşmeye imza atmıştı. Serdarcan, 2017 yılından 2020-21 sezonun sonuna kadar sürekli olarak Hacettepe’ye kiralandı.

Serdarcan, Gençlerbirliği’nde kalıcı olmayı ise 2021-22 sezonu itibarıyla başardı. 1.5 sezon boyunca takımın formasını giyen Serdarcan Eralp, kendisini takımına adayan ve mücadeleci oyunuyla taraftarın takdirini topladı.

2022-23 sezonun ikinci yarısında büyük bir revizyona giden Gençlerbirliği’nde Serdarcan, forma şansı bulamadı. 26 yaşındaki Serdarcan, Gençlerbirliği formasıyla 35 resmi maça çıkarken 3 asist yaptı. Serdarcan Eralp, Hacettepe formasıyla ise 121 maçta 23 gol attı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER