© Sporanki 2010

Serdar Eler: "Oyuncularım yüreklerini ortaya koydu"

Başkentin Kadınlar Hentbol Ligindeki temsilcisi Yenimahalle Belediyespor, Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçında Konyaaltı Belediyespor'a 1 gol farklı kaybederek final şansını yitirdi. Hentbol Spor Salonunda oynanan maçı Antalya ekibi 32-31 kazandı. 

Başından sonuna kadar tam bir final havası içinde oynanan maçta Başkent ekibi, neredeyse maçın tamamında 7 yabancıyla oynayan Antalya ekibi karşısında müthiş bir mücadele verdi. Tamamı yerli ve genç oyuncularla sahada kalan Yenimahalle Belediyespor maçın son saniyesine kadar maçtan kopmadı. 

Maçın ardından Yenimahalle Belediyespor baş antrenörü Serdar Eler, Sporanki'ye konuştu.

Eler, "TRT Spor'da da yayınlanan maçta , hem ekran başındakilere, hem de salona gelen Hentbol severlere çok güzel bir maç izlettirdiğimize inanıyorum. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli bir oyun oynandı. Biz tamamen yerli ve genç bir kadroyla bu sezon mücadelemizi verdik. Bu maçta en büyük avantajımız, kondisyonumuzun ve direncimizdi.  Çok genç kadroyla ilk dörde girmenin yanı sıra; bugün ki maçta da yüreklerini ortaya koyarak oynayan sporcularımı tebrik ediyorum..." ifadelerini kullandı. 

Yenimahalle takımında; Beyza Karaçam 9, Elif Yaren Uzun'da 8 golle skora katkı verdiler. 

SPORANKİ 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER