© Sporanki 2010

Serdar Eler ligin ilk yarısını değerlendirdi

 

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde tamamlanan ilk devre maçları sonunda bir maç eksiğiyle beşinci sırada yer alan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nde, Antrenör Serdar Eler ligin ilk devresinin değerlendirdi.

Serdar Eler, Hentbolhaber.Net’e yaptığı değerlendirmede takımdan memnun olduğunu belirterek, tecrübe eksikliğine dikkat çekti.

Eler’in açıklamaları şu şekilde: “Her sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa Kupaları’nda mücadele edebilecek bir sıralama hedefiyle sezona başladık. Dinamik, antrenmanlı ve iyi bir takımız. Ancak tek eksiğimiz tecrübe. Tecrübe eksiği Yalıkavak, EGO gibi birkaç maçtan mağlubiyetle ayrılmamıza sebep oldu. Ligin ilk devresinin tamamlandığı noktada maç eksiğiyle beşinci sırada yer almak bizim için mutluluk verici ama daha da mutlu olabilirdik.”

MİLLİ TAKIMA OYUNCU YETİŞTİRME MİSYONU
Eler: “Performans olarak, gelişim olarak takımımdan memnunum. Bu sezon misyonumuz Milli takıma sporcu yetiştirmek üzerine kurulu. Birçok şampiyonluk yaşamış antrenör olarak Milli takımda bizim takımımızdan yetişmiş bir oyuncu görmek beni mutlu ediyor. Hatta Milli takımda bir oyuncuyu görmek şampiyonluktan daha mutluluk verici diyebilirim.”

Eler son olarak şu ifadelere yer verdi: “Yarıştan kopmayacağız. Ligin kilit ekiplerinden biri olacağımızın garantisini verebilirim.”

Kaynak: Hentbol haber. net 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER