© Sporanki 2010

Savaş, kazan, rahatla!

Spor Toto Süper Lig’de 26’ıncı haftasının MKE Ankaragücü deplasmanda Demir Grup Sivasspor’un konuğu olacak.

Sivas 4 Eylül Stadyumu Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek.

Corendon Alanyaspor’u 2-0 yenerek moral bulan Sarı Lacivertlilerde tek hedef Sivasspor’u yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. İki takım ligin ilk yarısının 7’inci haftasında Ankara’da karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi Ankaragücü Giorgi Beridze ve Ali Sowe’un golleriyle 2-1 kazanmıştı. Sivasspor'un tek golünü Clinton N'Jie atmıştı.

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 25 haftada 25 puan topladı.

Mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Suat Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ile İlker Takpak hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Yiğit Arslan, gözlemcileri ise Hamza Işın ve İsmet Arzuman olacak. Zorlu mücadelenin temsilciliklerin ise Kamuran Aydoğan, Sururi Saydam ve Levent Kalkan yapacak.

Başkent ekibinde Kevin Malcuit sakat. 

SİVAS'TA KAZANAMIYOR! 

MKE Ankaragücü hafta sonu Sivas'ta Sivassspor ile karşılaşacak. Başkent ekibinin rakibine karşı Sivas'ta yüzü gülmüyor. Lig ve Kupa organizasyonlarında rakibiyle bu güne kadar 23 maça çıkan Başkent ekibi sadece 2 galibiyet elde edebildi. 15 maçı kaybeden sarı - lacivertliler 6 maçtan da beraberelikle ayrıldılar. Sivas'ta oynanan maçlarda ise Başkent ekibi henüz bir galibiyet elde edemedi. Bu güne kadar Sivas'ta oynanan 12 maçtan 9 tanesini Sivasspor kazanırken, Ankaragücü rakibinden sadece 3 maçta beraberliği koparabildi. Ama hiç kazanamadı. Bakalım geçtiğimiz hafta Alanyaspor'u Ankara'da ilk kez yenmeyi başaran Başkent ekibi, bu hafta sonu Sivas'tan ilk galibiyetle dönebilecek mi?

SPORANKİ
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER