© Sporanki 2010

Sandro Lima'dan Türk futboluna övgü

Lige verilen milli arada özel röportajlarını sürdüren Gençlerbirliği YouTube kanalı, son olarak takımın golcü isimlerinden Sandro Lima ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan Sandro Lima, yaptığı 2 gol ve 2 asistlik katkıyla takımının gol yükünü çeken isimlerden oldu.

Sandro Lima, röportajda yaklaşık bir yıllık Gençlerbirliği kariyerine, son haftalardaki takımın çıkışına, özel hayatına ve sezon hedeflerine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Takımın son haftalardaki çıkışına değinen Sandro Lima, “İlk üç haftalık periyot çok iyi geçmedi. Gerçekten çok yeni bir ekibimiz var. Takımımız bir araya geldiğinde ilk başta uyum sorunu yaşandı, birbirlerine çok alışamadılar. Günler, haftalar geçtikçe birbirimize daha iyi uyum sağladık. Birbirimizle ilişkilerimiz geliştiğinden dolayı daha iyi bir takım olmaya başladık.” dedi.

Takımın yeni transferi Blessing Eleke’yle olan uyumuna da değinen golcü oyuncu, Eleke’nin pozitif bir enerjisi olduğunu, uyum sağlamakta güçlük çekmediklerini dile getirdi.

Süper Lig ve TFF 1. Lig’in oynadığı liglere kıyasla daha yarışmacı ve çekişmeli olduğunu söyleyen Sandro Lima, boş zamanlarında dahi futbol ve halı saha maçları yapmaktan kendini alamadığını söyledi.

Oğluyla boş zamanlarında futbol oynayan Sandro Lima “Ondaki potansiyeli görüyorum, iyi bir futbolcu olabilir. Ancak buna kendisi karar vermeli, kendisi bu yolu seçerse ona sonuna kadar destek olurum.” dedi.

Geldiği günlerde sıkı pandemi koşulları nedeniyle Ankara’yı çok fazla gezme fırsatı bulamadığını söyleyen Brezilyalı oyuncu, yavaş yavaş Ankara’yı gezmeye başlayacağını dile getirdi. Taraftarlara da mesaj veren Sandro Lima, “İlk geldiğimde seyircisiz maçlardan dolayı taraftarla buluşamamıştım. Çok özel bir taraftar topluluğumuz var. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli olduğu için kendilerini stadyuma bekliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER