© Sporanki 2010

Şampiyonlardan Niyazi Akdaş'a hayırlı olsun ziyareti


Gençlerbirliği amatör branşlarından Kick Boks ve Yüzme takımları başkan Niyazi Akdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

İlk olarak Kick Boks takımımı antrenörü Başak Hürmeydan ve sporcularını kabul eden Akdaş, takımın başarılarıyla gurur duyduğunu bundan sonraki süreçte de sürekli yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Hatıra olarak Başkan Niyazi Akdaş’a kick boks eldiveni hediye edilirken, Akdaş daha sonra tüm sporcularla birlikte madalya ve kupalarıyla fotoğraf çektirdi.

 

Yüzme takımı ise Kıdemli Yüzme Antrenör Onur Sağlam ve Tolga Hato eşliğinde Akdaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Akdaş, madalyalı küçük sporcuların kendileri için büyük bir gurur olduğunu söylerken, ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi. Gerek malzeme gerekse maçlarda yanlarında olacaklarını dile getiren Akdaş,tüm sporcularla tek tek tanıştı ve başarılar diledi.

Onur Sağlam, branşın başarılarını anlatırken Başkan Akdaş, “böylesine başarılı sporculara sahip olduğumuz için inanın çok duygulandım, çok gurur duydum.”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER