© Sporanki 2010

Rakip güçlü, haydi Ankaragüçlü !

BB.Erzurumspor galibiyeti ile Milli araya moralli giren MKE Ankaragücü, TFF 1.Ligin 9.haftasında oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Haftaya 2.sırada giren MKE Ankaragücü, puan cetvelinde 4.sırada yer alan Bandırmaspor ile karşılaşacak. MKE Ankaragücü’nün lig lideri Ümraniyespor ile arasında sadece 2 puan fark bulunuyor.
MKE Ankaragücü, Bandırmaspor hazırlıklarını eksiksiz sürdürdü. Cezalı oyuncusu bulunmayan sarı – lacivertlilerde de sakatlığı bulunan orta sahadaki önemli oyuncu Hasan Hüseyin Acar’da iyileşti ve takımla birlikte çalışmalara başladı.
MKE Ankaragücü’nün rakibi Bandırmaspor ise son derece formda bir dönemde Milli araya girdi. Son maçında deplasmanda Adanaspor’u 5-1 yenen Marmara ekibinde de hedef galibiyet.
MKE Ankaragücü’nün Bandırmaspor ile oynayacağı  karşılaşma cumartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ramazan Keleş yönetecek.
MUHTEMEL ONBİR ! 
Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Dalcı’nın maça şu on birle başlaması bekleniyor.
Akın Alkan- Erdem Özgenç, Yusuf Abdioğlu, Sinan Osmanoğlu, Pinto – Abdullah Durak, İshak Çakmak- Murat Uçar, Zahid, Ariyibi – Eren Derdiyok. 

MKE Ankaragücü 1.Ligin 9.Hafta maçında Bandırmaspor ile karşılaştı. 
Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan maçı Ramazan Keleş yönetti. 
Başkent ekibi karşılaşmayı 
Ankaragücü’nün golleri…. Geldi.
Sarı – lacivertliler bu sonuçla puanını … çıkardı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER