© Sporanki 2010

PTT'de hedef belli !

PTT Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Karaca, hedeflerini açıkladı.

Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden voleybol takımının hedefinin play-off etabına kalmak olduğunu belirtti. Ankara’daki PTT Pul Müzesi’nde takımın yeni sezon hazırlıklarına ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Karaca, aktif bir şekilde Türk sporuna katkı sağladıklarını dile getirdi.

Ligde başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını aktaran Karaca, “Yaz döneminde özellikle A Milli Kadın Takımımızla büyük heyecan yaşadık. Önce olimpiyatlardaki beşincilikle, ardından Avrupa Şampiyonası’nda kazanılan üçüncülükle gurur duyduk. Bu sonuçlar, voleybolda yürüttüğümüz faaliyetlerin ne kadar isabetli ve önemli olduğunu göstermektedir” ifadelerini kullandı.
Tüm sporseverleri ve PTT ailesini maçlarına davet eden Karaca, “Hedefimiz play-off ve sonrasında da ilk 6 içerisinde kalabilecek bir takım olmak. Kalıcı olmayı sağlayacak şekilde alt yapımıza önem verdik. İki oyuncumuz spor bursuyla ABD’ye okumaya gitti. Türkiye’nin değişik yerlerinden 11 sporcuyu PTT’nin alt yapısına kazandırdık. Kalıcı bir takım olacağımızı bütün rakiplerimize göstereceğiz. Amacımız Türk sporuna hizmet etmek” diye konuştu.

Başkan Karaca ayrıca, 2. Lig’de yer alan altyapı takımlarıyla kadın voleyboluna genç yetenekler sunduklarını vurgularken, spor okullarıyla da çocukların voleybol ile tanışmasını ve iyi bir eğitim almalarını amaçladıklarını anlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER