© Sporanki 2010

ÖZEL | Özcan Bizati: "Benle başlayan başkan, beni bırakmaz"

Gençlerbirliği ile yollarını ayıran teknik direktör Özcan Bizati, “Gençlerbirliği’nde devam etseydik, çok güzel işler yapacaktık” dedi.

Sporanki Yayın yönetmeni Orhan Sal’a konuşan Bizati, kulüpten ayrılış hikayesini anlattı.

Bizati, “Gençlerbirliği ile 31 Mayıs itibarı ile sözleşmemiz sona erdi. Doğal olarak çağırdılar. Sayın başkanımızla oturduk konuştuk. Ama anlaşamadık. Benimle çalışmak istemeyebilirler, bu da son derece doğal. Ama bu şekilde ayrılmak istemezdim. Çünkü ben burada çok güzel bir yapı oluşturmuştum. Neden? Çünkü Gençlerbirliği veya Ankaragücü gibi kulüpler benim evim, yuvam gibi. Burada yetiştik, emek verdik ve karşılığını aldık. Bu camialarla bütünleştik. Buralara bakış açım daha farklıydı. Ama olmadı!” dedi.

Fiyat konusunda hiç bir zaman sorun yaratmadığını belirten Özcan Bizati, “Bakın net söylüyorum. Para benim için hep sonra gelir. Ben yarı fiyata çalışacaktım. Kim gelirse benim fiyatımın 2 katına alır.” İfadelerini kullandı.

Heyecansız bir teknik adam olmadığını da belirten Özcan Bizati, “Ben çok heyecanlı bir teknik adamımdır. Hatta bırakın maçı, antremanlarda bile heyecanım yüksektir. Ancak benim tribünlere oynayan bir yapım yok. Başka hocalar gibi takla atamam, tekme atamam. Tam aksine sahanın kenarında bu tavırlarda olursanız veya  sağa sola koşturursanız, bu sanki oyuncular yetersizmiş gibi bir görüntü ortaya çıkarır. Oyuncuları zor durumda bırakır. Ben bu tavırlara girmem” dedi.

Özcan Bizati, çok büyük hedefleri olduğunu belirterek, “Eğer sezon başında bir takım alırsam, bu kulüp beni 3 sezon bırakmayacaktır. Bu konuda çok iddialıyım. Hiç bir başkan beni 3 sezon bırakmaz. Çünkü alt yapı ve A takımlar için uzan vadeli planlamalarım var. Başarılı olacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği ile görüşmeden önce kendisine bir yurt içi, bir yurt dışı olmak üzere 2 teklif geldiğini değinen Bizati, bu teklifleri Gençlerbirliği ile devam edeceğini düşünerek geri çevirdiğini ifade etti.

ORHAN SAL / SPORANKİ ÖZEL

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER