© Sporanki 2010

ÖZEL | MKE Ankaragücü'nde gündemdeki isim Chiquinho

Transfer yasağı bulunan MKE Ankaragücü, yasağı kaldırdıktan sonra yapacağı transferlerle kadroyu güçlendirmek istiyor.

Bu amaçla Başkent ekibinin temasta olduğu oyuncular var. Bu oyunculardan biri de Portekiz'in güçlü takımı Benfica'nın 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncusu Chiquinho.

Ankaragücü yönetiminin takımda eksikliği hissedilen bu mevki için 1 transfer yapması bekleniyor. 

Chiquinho'nun menajerler vasıtasıyla 6 aylık kiralık olarak makul bir fiyata Ankaragücü'ne önerildiği öğrenildi. Ancak transferle ilgili henüz çok önemli bir yol alınmadı.

BU SEZON AZ OYNADI

Piyasa değeri yüksek olan oyuncu bu sezon Benfica'da forma şansı bulamıyor.

Oyuncu bu sezon ligde 6 maçta sadece 57 dakika, Avrupa Ligi'nde 2 maçta 116 dakika ve Portekiz Kupası'nda 2 maçta 180 dakika forma şansı buldu. Kupa maçında ise 2 gol attı. Portekizli oyuncu bu sezon toplamda 10 maça çıktı, bu maçlarda 352 dakika görev aldı.

GEÇEN SEZONUN FLAŞ İSMİYDİ

Geçtiğimiz sezon ise Benfica kadrosunda önemli oranda yer bulan Chiquinho 38 maçta 3 gol, 7 asistlik başarılı bir performans sergilemişti.

Chiquinho bu sezon teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği bir oyuncu durumunda. Jesus, son oynanan Porto derbisinde Chiquinho'yu kadroya almadı.

Futbola Leixoes altyapısında başlayan Portekizli oyuncu 1995 doğumlu. Oyuncunun ismi daha önceki yıllarda Galatasaray için de gündeme gelmişti. 

SPORANKİ ÖZEL...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER