© Sporanki 2010

ÖZEL | Hakan Bilgin: "Mali yapımız daha da iyi olacak"

Ankaragücü’nün mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Hakan Bilgin açıklamalarda bulundu. Mustafa Dalcı’nın yaptığı basın toplantısında konuşan Bilgin’in açıklamalarını Sporanki derledi.

Bilgin, transfer yasağının kaldırılması için 1.7 milyon Euroya ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Bilgin, “Göreve geldiğimizden bu yana mali yapımızı düzeltmek için büyük gayret içindeyiz. Ödemeleri gününde yapmaya çalışıyoruz. Bugün için Aralık ayı ödemeleri hariç oyuncularımıza borcumuz yok. Türkiye’nin futbolculara  ödemeleri en düzgün yapan kulüplerden biriyiz. Mali yapıdaki başarımızı sportif başarıyla taçlandıracağız. Mali yapımız daha da iyi olacak. Ricardo Fredrich ile anlaştık. Borcumuzu 4 takside böldük. 2 taksidini ödedik, geriye 2 taksit kaldı. Nduka ile ev karşılığında anlaştık.  Yasağın tamamen kalkması için 7 eski oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu oyuncular İdris Voca, Michal Pazdan, Hector Canteros, Conrad Michalak, Joseph Paintsill, Ante Kulusiç ve Saba Lobjanidze.

Yasağın kalkması için 1.7 milyon Euro ödeme yapmamız lazım. Ancak bu ödemeyi toplu değil, yapılandırarak daha uygun bir şekilde yapacağız. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşma zemini arıyoruz.

Biz taraftarlarımızla iletişimi hiç kesmedik. Onlarla hep iç içeyiz. Store ile ilgili de çalışmalarımız var. Store sayımızı arttıracağız. Biz Store’da ilk defa kâra geçtik. Bu da çok önemli başarı. Kendi markamızı oluşturmaya çalışıyoruz. Fenerium örneği gibi kendi markamızı üreteceğiz. Markamız tescillendi.

Bu sezon taraftarlarımızdan isteğimiz birlik beraberliği sağlamak. Bize destek olsunlar. Hep birlikte tekrar Süper Lige dönelim.” İfadelerini kullandı.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER