© Sporanki 2010

Osman Sungur aday!

Osman Sungur aday!

Gençlerbirliği’nde yarın yapılacak seçimli olağanüstü genel kurula kısa bir süre kala Murat Şamil Şen’den sonra başkan adaylığını açıklayan ikinci isim Osman Sungur oldu.

Daha önce asbaşkanlık görevi de yapan Sungur’un ifadeleri şu şekilde:

-Asırlık kulübümüzün kültürüyle beslenmiş, camiamızı, kulübümüzün ve camiamızın sahip olduğu değerleri ve futbolu bilen Osman Sungur ve ekibi olarak biz Gençlerbirliği sevdalıları, olağanüstü genel kurulumuzda başkanlığa ve yönetim kadrolarına adaylığımızı açıklıyoruz

-Günümüzün endüstriyel spor ortamında, kulübümüzü sürdürülebilir sportif başarıya taşıyacak etkin, verimli ve sağlıklı yapıyı tesis etmek istiyoruz. Önümüzdeki süreçte, bilinen tüm iletişim kanallarımızı açarak camiamızın aksayan iletişim olanaklarını güçlendireceğiz.

-Camiamızın tüm bileşenleri ile fikir alışverişinde bulunabileceğimiz ortamlar yaratacağız. Zira biz, Gençlerbirliği'ni karşılıksız sevenlerin daha çok ilgiye ihtiyaç duyduğunu biliyoruz.

-Gençlerbirliği'miz, yüksek kültür düzeyine sahip hazirunu ve köklü ilkeleriyle ülkemizde şeffaf yönetim anlayışının örnek camiasıdır. Bu güçlü değerlerin ışığında bizler, uzun yıllara dayanan tecrübemizin yanı sıra, sahip olduğumuz finansal imkanlar, çağdaş ve vizyonel bakış açımızla, asla vazgeçmeyeceğimiz değerleri önceleyerek mevcut sorunları çözmeye ve kulübümüzü her açıdan daha ileriye götürecek projelerimizle "Sevdamiz", 100 yıllık çınarımız Gençlerbirliği'mizi büyük bir heyecanla yönetmeye hazırız.

-Her daim var ol Gençlerbirliğim, haydi Gençler!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER