© Sporanki 2010

"Önümüzdeki iki maçı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz"

Gençlerbirliği’nin Göztepe’ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından teknik direktör Sinan Kaloğlu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

-Öncelikle Göztepe’yi Süper Lig’e yükseldiği için tebrik ediyorum. Bugün çok güzel bir atmosfer vardı. Karşılaşmaya gelirsek, biz buraya puan ya da puanlar almaya geldik. Uzun bir süre de istediğimizi yaptık. İlk yarıda etkisizdik. İkinci yarıda oyun dengelendi. Oyun tam bize dönerken kaptırdığımız bir topla rakibimiz golü buldu.

-Son 10-15 dakikaya girerken bu golü yememiz üzücü oldu. Sonrasında yine kaptırdığımız bir topla ikinci golü yedik. İki tane kaptırdığımız top bize skor olarak geri döndü. Futbol olarak etkili olduk mu? Hayır olmadık ama şartlar da aynı değil. Bunu da buradan belirtmek gerek.

-Bugün ilk 11’imizin maliyeti Göztepe’nin kalecisinin maliyetiyle aynı. İlk 11’deki 5 oyuncumuz ilk kez bu seviyede oynuyor. Tabi onlar için de kolay değildi. Biz, sakin kalmaları söylesek de maç içinde öyle kalamadılar. Beklediğimiz iyi performansı, beklediğimiz oyunculardan alamadık.

-Play-off için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki iki maçı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER