© Sporanki 2010

Öğrencilerin coşkusuna ortak oldular...

Gençlerbirliği’nin Stadyum ve Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan ile yönetici arkadaşlarından Esra Özel ve Mehmet Soylu ile Teknik Direktör Metin Diyadin, Beştepe’deki komşu okul olan Atatürk Anadolu Lisesi’ndeki spor müsabakalarını izleyip, öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.

Yöneticiler ile Diyadin, okulda düzenlenen tek pota basketbol ve kız futbol final maçlarını izleyip, keyifli anlar yaşadı.

Müsabakaların sonunda öğrencilere Gençlerbirliği forması hediye eden İsmet Beltan, Gençlerbirliği kültürünü gençlere anlatmaya ve onları kırmızı-siyahlı armanın altında buluşmaya davet ettiklerini belirtip, “Onların sevinci ve coşkusu bizleri de mutlu ediyor. Genç nesillerin Gençlerbirliği ile aidiyet duygusu içinde bağ kurmalarını hedefliyoruz” diye konuştu.

Gençlerbirliği başkanı Niyazi Akdaş da genel kurulda yaptığı konuşmada son dönemde taraftar ilgisinde gözle görülür bir gelişme olduğunu belirtip, “Passolig sayımızda büyük bir artış var. Eryaman Stadı’ndaki maçlarımızda da 6-7 bin rakamlarına ulaştık. Bu anlamda önemli çalışmalar yürüten yönetici arkadaşımı tebrik ediyorum. Yeni sezonda bu yöndeki girişimlerimiz sürecek” ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER