© Sporanki 2010

OGM Ormanspr'un küme düşmesi kesinleşti

Başkentin yeşil beyazlı ekibi OGM Ormanspor sezonun bitimine 3 maç kala bir alt lig olan Türkiye Basketbol Ligi (TBL)’ye düştü.

Hafta sonu oynanan maçlarda ligde sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray'ın Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda yenmesinden sonra Ormanaspor'un BSL'den TBL'ye düşmesi kesinleşti. Ormanspor kalan 3 maçını da kazansa Galatasaray'a yetişemiyor, PETKİM'i puanla yakalasa da averaj avantajı rakibinde bulunduğu için son iki takımdan biri olmaktan kurtulamıyor.

ORMANSPOR SONUNCU

Sezona kurduğu iddialı kadrosu ile rakiplerinin korkulu rüyası olması beklenen OGM Ormanspor sezonun bitimine beş maç kala ligden düşen ilk takım olurken büyük üzüntü yaşandı. Kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve yaptığı yabancı oyuncu transferleri ile adından söz ettiren yeşil beyazlılar ertelenen Afyon maçı dışında ligde oynadığı 27 amç sonunda 6 galibiyet ve 21 mağlubiyet aldı. Ormanspor bu maçlarda rakip potalara 2086 sayı gönderirken kendi potasında 2380 sayıya engel olamazken ligin de en çok sayı yiyen takımı olmaktan kurtulamadı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER