© Sporanki 2010

O kadar aday var ki, bakalım kim gelecek?

Fuat Çapa ile yolları ayıran Ankaragücü'nde hoca adayı enflasyonu yaşanıyor.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Hakan Kutlu ve Mehmet Altıparmak ismi ön plana çıktı.

Daha önce hem futbolcu hem de teknik direktör olarak da başkent ekibinde görev alan Kutlu, son olarak Giresunspor'u çalıştırdı. 

BB. Erzurumspor , Gaziantep FK ve Hatayspor'u Süper Lig'e taşıyan Altıparmak ise Kasımpaşa'dan ayrılmıştı.

TRT Spor'da ise Hünkar Mutlu; Ünal Karaman, Hakan Kutlu, Hikmet Karaman ile temasa geçidiğini anlaşmanın ise bugün belli olacağını ifade etti.

Ancak kulislerde bu isimlerin haricinde  bir çok ismim adı geçiyor. Mesut Bakkal, Bülent Korkmaz, Aykut Kocaman düşünülen isimlerden. 

Ankaragücü yönetimi, geçtiğimiz sezon ki hataya bir kez daha düşmemek için dikkatli davranmak istiyor. Ortak bir karar alınmış değil. Tecrübeli bir teknik direktörle mi yola devam edilsin, yoksa bütün riskler göz önüne alınarak Tamer Tuna, Yalçın Koşukavak gibi genç jenerasyon teknik adamlar mı yola devam edilsin henüz bellli değil. 

Ayrıca teknik adam belirlemedeki en önemli kriterin para olduğunuda unutmamak lazım. Mali sıkıntıları olan kulübe en uygun fiyata teknik direktör getirilmeye çalışılıyor. 

Ancak çok süpriz bir teknik adamda kulübün başına geçebilir. Başkent ekibinin yeni teknik direktörünün bugün belirlenmesi bekleniyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER