© Sporanki 2010

Niyazi Akdaş’tan Gençlerbirliği ve Hacettepe’ye moral yemeği

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş’tan Gençlerbirliği ve Hacettepe’ye moral yemeği

Başkan Niyazi Akdaş, bu akşam İlhan Cavcav Tesisleri içerisinde yer alan Wonders’ta Gençlerbirliği ve Hacettepe A takımı teknik ekipleri, futbolcuları ve personellerini konuk etti.

 

Başkan Niyazi Akdaş ve Hacettepe Başkanı Bülent Üstündağ’ın tüm futbolcularla tek tek ilgilendiği gecede, iki başkan da iki kulübe dair moral verici konuşmalar yaptı.

 

Niyazi Akdaş, Gençlerbirliği için Hacettepe’nin önemini hatırlatırken, “Hacettepe’de yetişen genç kardeşlerimizin A takımdaki başarısı hepimizi mutlu ediyor. Burası sizler için A takıma giden yolda bir tecrübe durağı. Hacettepe’nin de Gençlerbirliği’nin de son haftalarda ihtiyacı olan puanları alıp camiamızı mutlu edeceğine inanıyorum.”dedi .

 

Hacettepe Spor Kulübü Başkanı Bülent Üstündağ da “Başkanımız Niyazi Akdaş ve yönetim kuruluna bir kez daha hepinizin huzurunda maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyorum. İki kulübün de korkulu rüya görmeden sezon sonunu görmesi en büyük temennimiz ve amacımız. İki kulübümüzün de bunu başaracağına olan inancım tam.”dedi.

 

Gecede Gençlerbirliği futbolcuları Musa Şahindere ile Ulusoy Mert Kabasakal’ın yanı sıra Hacettepe Malzeme Sorumlusu Mustafa Doğutekin, söyledikleri şarkılarla misafirleri eğlendirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER