© Sporanki 2010

Niyazi Akdaş'tan flaş açıklamalar...

 

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Haziran ayı içinde seçimli genel kurula gitmeyi planladıklarını söyledi. Akdaş, GHA’ya “Devam etmeye niyetim yok. Başkan olmak isteyen varsa hemen şimdi koltuğu kendisine bırakırım” dedi. Açıklamalar şu şekilde:

-İlk yarı transfer tahtamız kapalı olduğu için altyapı ağırlıklı bir kadro ile mücadele ederek 7 puanda kaldık. Transferi açtıktan sonra topladığımız puanlarla ligde kaldık. Lig tarihinin en az puanla ikinci yarıya başlayıp kümede kalan takımı olduk.

-Ligin ikinci yarısında 31 puan topladık. Eğer ilk yarıda da böyle bir puan toplasak şu an ilk dörtteydik. Buna rağmen bazı taraftarlar ‘istifa’ dedi. Ligde kaldığımıza sevinemedik. Riske girip kazandık. Bir alt lig gayya kuyusu. Düştüğünüz zaman çıkmanız çok zor.

-Devam etmeye niyetim yok. Para kaynağı ya da para desteği verebilecek yöneticiler bulabilirsek devam ederim. Haziran ayında genel kurul yapmayı planlıyoruz. Genel kurul yüzde 100 seçimli olarak yapılacak.

-Bu kulübe, para verdim, emek verdim. Ancak bu gelirlerle bu kadar. Başkan olmak isteyen varsa hemen şimdi koltuğu kendisine bırakırım.

-(Soru: Serkan Aydın’ın başkanlık düşüncesi var mı?) Serkan Aydın’ın katkısı çok büyük oldu. Bir aile gibi olduk. O saha içinde biz saha dışında gerekenleri yaptık. Kendisi de ‘sen olmazsan ben de olmam’ diyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER