© Sporanki 2010

Niyazi Akdaş transferde hangi tip oyunculara yönelecek?

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Radyospor’da yayınlanan Üçleme programının canlı yayın konuğu olarak çok önemli açıklamalarda bulundu. GHA  önemli açıklamalardan derledi. 

-Epey zor bir süreçten geçeceğiz. Bırakılan miras büyük bir borç. Öncelikli bunu halletmeye çalışacağız. Geçmiş ve gelecek futbolculara ödenecek paralar var. İnşallah transfer yasağı yemeyiz.

-Kulübü kurumsallaştırmak istiyorum. Rahmet İlhan Cavcav döneminde kendisi çalar kendisi oynardı. Ben bunu yapmayacağım. Her şeyi şeffaf yapacağız. Kapalı kapılar olmayacak. Açık açık nereye ne kadar harcadığımızı duyuracağız.

-Başarılı olmak zorundayız. İlk iş İlhan Cavcav’ın kabrine gittim. ‘Allahım güç kuvvet ver kulübü İlhan abinin döneminden daha iyi yere getireyim’ diye dua ettim.

-Bir ailenin hegemonyasını yıkmak kolay değil. Dile kolay 44 yıl. Murat Cavcav da ayrılırken üzgün ayrıldı.

-Özcan Bizati hocamızla bugün görüşeceğiz. Durum raporu alacağım. Ondan sonra karar vereceğiz. Gelmek isteyen hoca var. Karar vermedik. Özcan hoca sevdiğimiz hoca. Ben de kalmasını isterim. İdeallerini öğrenmek isterim.

-Ben tedbirli bir adamımdır. 40 yıllık sanayiciyim. Önce bütçemi yaparım, ona göre hareket ederim. Gelen ekstra paralarla da borcumu kapatırım. 800 bin-1 milyon Euroluk futbolcuyu hiç kimse beklemesin. Önce 130 milyon borcu kapatmalıyım, icranın önüne geçmeliyim.

-Bu sene pahalı değil, genç ve pahalı olmayan oyunculara yöneleceğiz.

-Bu sezon ligimizde çok güçlü takımlar var. Bu sene olmasa bile gelecek sezon Süper Lig’e çıkacağımıza dair teminat verebilirim.

-Yardım kampanyası düzenleyeceğiz. Kim ne destek verdi, nereye harcadık hepsini açıklayacağız.

-Altyapıya büyük önem vereceğiz. Bu borcu ancak altyapıyla kapatabiliriz. Hem kendi, hem de Hacettepe’nin altyapısını hareketlendirmeye çalışacağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER