© Sporanki 2010

Niyazi Akdaş küme düşme barajını açıkladı

Gençlerbirliği kulüp başkanı Niyazi Akdaş, geçmiş dönem yönetiminin ekonomik anlamda bıraktığı olumsuz tablonun sıkıntılarını her anlamda fazlasıyla yaşadıklarını belirtti.

Akdaş kümede kalma yarışı içine giren takımı için ise 40 puanın yeterli olacağını belirtti.

Niyazi Akdaş, "Gençlerbirliği birlik ve beraberlik içinde hareket ederse güçlü olur. Şu an kritik bir yerdeyiz ancak Balıkesirspor maçını kazanıp, sonrasında da kısa sürede, baraj olarak gördüğümüz 40 puana ulaşacağımıza inanıyorum. 40 puanı toplayan takım ligde kalır düşüncesindeyim. Lig zorlu ve ciddiyeti elden bırakmaya gelmiyor.

Bu sezon bizim açımızdan bir anlamda geçiş sezonu gibi oldu. Şanssızlıklar yaşadık, istenmeyen durumlarla karşılaştık. Sezon başında Kerim, devre arasında Kerem Can, takımdan ayrılacağım diye tutturdu. Eleke, beklentilerimizin uzağında kaldı. Sakatlıklar bizi zorladı. Özellikle Aksel’in olmayışı bizi ilk yarının sonu ve ikinci yarının şu ana kadarki bölümünde olumsuz etkiledi. Bu sezonu en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Gelecek sezonu konuşmak için erken. Önümüzde bir genel kurul süreci var.” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER