© Sporanki 2010

Niyazi Akdaş ile yola devam

Gençlerbirliği mevcut başkan Niyazi Akdaş ile yola devam ediyor.

Gençlerbirliği Olağan Genel Kurulu'nda Niyazi Akdaş yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurula katılan 526 delegeden 382'i oy kullandı. 378 oyun geçerli olduğu seçim sonrasında Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu 3 yıllığına göreve getirildi.

Niyazi Akdaş, genel kurulun ardından açıklamalarda bulundu.,

Akdaş, "Gençlerbirliği'ne layık olduğu şekilde kongremizi sonuçlandırdık. Üzeri çizilmiş isimler var. Her seçimde olduğu gibi burada da olması normaldir. Biz liste olarak Gençlerbirliği'ne hizmet etmek için buradayız. Gençlerbirliği mali bakımdan eski günlerindeki gibi olsun diye elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Öncelikle transfer yasağını kaldırıp takımı kuvvetlendirmek istiyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama tek hedefim Gençlerbirliği'ni 100 yılında layık olduğu Süper Lig'e çıkarabilmek. İnşallah bunda muvaffak olurum. Bizim yaklaşık 7 oyuncu eksiğimiz var. Takımımızda birbirine alışmış oyunculardan kurulu." dedi. 

Niyazi Akdaş başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Sinan Aydın, İsmet Beltan, Talip Çankırı, Eraslan Er, Emre Gökdemir, MUrat Güneş, KUbilay Güvenç, KAtir HAtipoğlu, MUrat Karahan, Cem Karakaşoğlu, Kenan Memiş, Esra Özel, Sezgin Özkan, Arif Ölmez, Mehmet Soylu, Emine Toprak, Vahit Vardar, Şahap Yaralı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER