© Sporanki 2010

Nadir Çiftçi ve Ghayas Zahid canlı yayında imzaları attılar

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Samsunspor’dan Nadir Çiftçi ve Geçen yıl APOEL forması giyen 26 yaşındaki Norveçli on numara Ghayas Zahid’in imza törenini gerçekleştirdi.

Başkan Koca imza töreninde açıklamalarda bulundu, Açıklamaları Sporanki derledi. Koca, “Biz baştan beri Süper Ligde olmak için bir kadro yapılanmasına başladık. Bunu da kamuoyunu paylaşmıştık. Son günde önem verdiğimiz 2 bölge için 2 oyuncuyu kadromıza kattık. İnşallah yeni transferlerle hak ettiğimiz yere geleceğiz. 3 maçta, 2 beraberlik, 1 galibiyetimiz var. Camiamız rahat olsun. Camiamıza yakışır şeyleri en iyi şekilde yaptık. Hedefe oynamak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Kulüp olarak iyi bir uyum içindeyiz. Bugün Ankaragücü Tv’de yayınladığımız imza töreninde 2 oyuncuyla transferi kapatıyoruz. İnşallah devre arasında transfere ihtiyacımız olmayacak. Denizlispor maçında Hasan Hüseyin sakatlandı. Bir kaç hafta olmayacak. Yeni transferlerimizle hedefe kilitlenen bir kulüp olacağız. Aynı zamanda da iyi futbol oynayacağız. Ben kendi televizyonumuzdan ilk kez camiamıza seslenmekten çok mutluyum. İnşallah bundan sonra bilgileri kendi televizyonumuzda daha doğru olarak sizlere ulaştıracağız. Artık kendi tv mizde sizlere ulaşacağız.

Önemli günlerden geçiyoruz. Taraftarımızla stadyumda buluşmak istiyoruz. Ben taraftarımızı sağlık kurallarına uyarak stada gelmelerini istiyorum. Taraftarımızı stada bekliyoruz. Ben tekrar camiamıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu transferlerle camiamızın beklentilerini karşılarız. Yeni transferlerimizden Nadir Çiftçi’yi çok anlatmaya gerek yok. Kendisin ikanıtlamış bir oyuncu. Nadir Çiftçi bütün biriklimini Ankaragücü’ne yansıtacak.

Zahid uzun süredir takip ettiğim bir oyuncu. Bir kaç defa görüşerek kadromuzda olmasını istediğimizi söylediğimiz  Zahid’i kadromuza katıyoruz. İki futbolcumuza da tekrar kulübümüze geldikleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı...

Ankaragücü'nün yeni transferleri de duygularını kısaca şöyle ifade ettiler...

NADİR ÇİFTÇİ

Bu transferin gerçekleşmesi nedeniyle mutluyum, gururluyum. Söz veriyorum elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu güzel kulübü hak ettiği yere taşıyacağız.

GHAYAS ZAHİD

Ocak ayından bu yana Ankaragücü’nü takip ediyorum. Bu transferin gerçekleştiği için çok mutluyum. İnşallah Ankaragücü’nü Süper Lige çıkaracağız. Burada olmaktan çok mutluyum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER