© Sporanki 2010

Mustafa Özer Akhisarspor maçından umutlu

Geçtiğimiz hafta oynadıkları Boluspor maçından şanssız bir mağlubiyet aldıklarını belirten Ankaraspor’un Teknik Direktörü Mustafa Özer, haftalardır yaşanan şanssızlığı Akhisarspor maçıyla kıracaklarını söyledi.

Ankaraspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, ligin 11. haftasında deplasmanda Akhisarspor’la oynayacağı maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz hafta Beypiliç Boluspor’la oynadıkları maçta bireysel hatalara bağlı olarak şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Özer, “Maçın son dakikalarına kadar golsüz eşitlikle giderken bireysel hatalardan dolayı 2 gol yedik. Ekibimle birlikte gecemizi gündüzümüze katıp yapılan bireysel hataları en aza indirmeye gayret ediyoruz. Takım olarak o şansız mağlubiyeti unutup önümüzdeki önemli maçlar için çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

Bu hafta deplasmanda Akhisarspor karşısında önemli bir maça çıkacaklarına vurgu yapan Özer, “Akhisarspor maçına iyi hazırlandık. Birkaç sakat oyuncumuz vardı onlarında takıma katılmasıyla yavaş yavaş kadromuz tam halini almaya başlıyor. Takım oyununu ve takım birlikteliğini tam olarak sağlamamız gerekiyor. Bunu tam anlamıyla sağlayabilirsek galibiyet de dolayısıyla beraberinde gelecektir. Haftalardır süre gelen şansızlığı Akhisarspor maçıyla Allah’ın izniyle artık kırmak istiyoruz. Üst üste gelen mağlubiyetler oyuncuların özgüvenlerini kaybetmesine sebep oluyor. O yüzden oyuncuların özgüvenlerini kaybetmemesi için sürekli telkinlerde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER