© Sporanki 2010

Mustafa Kaplan transfer istiyor

Gençlerbirliği’nin dün Fatih Karagümrük karşısında aldığı yenilgi takımdaki eksikleri bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Hakem hataları ve takımdaki önemli eksiklere rağmen güçlü kadrosuyla puan cetvelinde üst sıralarda yer alan Fatih Karagümrük takımına karşı özellikle maçın ikinci yarısında maçı domine eden kırmızı – siyahlılar iş bitirici bölgedeki eksikleri nedeniyle maçı çevirmediler.

Maçın genelinde  çok üstün bir futbol oynayan Başkent ekibinde teknik direktör Mustafa Kaplan ise transfer bekliyor.

Kaplan, maçın ardından yaptığı açıklama ile de transfer beklentisini dile getirdi.

Mustafa Kaplan transferle ilgili, “Berat artık gitti. Bizim onun yerine baktığımız oyuncular var. Biz 3 veya 4 takviye yapmak istiyoruz. Ama her kulüpte olduğu gibi, bazı sıkıntılar var. Pandemiden dolayı gelmek istemeyen oyuncular var. Bir şeyler yapmak istiyoruz. Bir forvet, 1 sol kenar, 1 orta saha ve 10 numara bölgesi için 1 transfer düşünüyoruz. Transfere 10 gün var. Başkanımızla ortak düşünüyoruz. Burada çok kaliteli bir oyuncu grubu var. Ancak Göztepe maçında da 3 oyuncumuz sarı kartlardan dolayı cezalı” diyerek transfer beklentisini belirtti. 

Öte yandan 6 puanlık maç olarak nitelendirilebilecek Göztepe maçı öncesi teknik direktör Mustafa Kaplan’ın  eli ayağı bağlanmış durumda.

Karagümrük maçında cezalı duruma düşen Arda, Candeias ve Sefa’nın yanı sıra sakatlıları düzelmeyen Ajite, Ömürcan ve  Stancu’da İzmir’de takımda yer alamayacaklar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER