© Sporanki 2010

Muammer Akyüz'den takımına kutlama

TSYD Ankara Kupası maçının ardından Gençlerbirliği Basından Sorumlu Asbaşkanı Muammer Akyüz, kupa maçını ve gündemi değerlendirdi.

İşte Akyüz'ün değerlendirmesi:

“Sezon öncesi takımımızın son durumunu görmek açısından en önemli sınav olarak gördüğümüz TSYD Ankara şubesinin geleneksel olarak düzenlediği Ankara Spor Yazarları kupasını Ankaragücü’nü yenerek kazandık.

Bu maçın takımımız için iki ayrı önemi vardı. Söylediğimiz gibi sezon öncesi takımın son durumunun görülmesi açısından ciddi bir sınav olması yanında, uzun zamandır seyircisinden mahrum olan futbolcularımızın ilk kez seyircisi önünde oynayıp kazanılan bir kupanın sezon öncesi takıma vereceği moraldi. Bu maç iki amacı da gerçekleştirdi.

Bundan dolayı başta teknik direktörümüz Metin Diyadin ve teknik ekibine, yeni transferlerimizde olağanüstü bir çaba harcayan sportif direktörümüz Baki Mercimek ve tabi ki tüm futbolcularımızı kutluyoruz.

Gençlerbirliği ve Ankaragücü başkentimizin iki güzide kulübü, aralarında bir rekabet olduğu doğru ancak bu rekabet özellikle son yıllarda hiçbir zaman dostluğu bozacak seviyeye gelmemiştir. Bu maçta da Gençlerbirliği ve Ankaragücü başkanları ve yöneticileri olarak yan yana oturup dostça maç izledik. Sahada oynanan oyunda iki takımın oyuncuları gayet sportmence ve centilmence davrandıklarını düşünüyorum. Bundan dolayı iki takım oyuncularını da kutluyorum.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan sezonda tüm takımlara sağlıklı, seyircili ve başarılı bir sezon diliyorum.

Bu organizasyonu başarılı bir şekilde düzenleyen TSYD Ankara Şubesine de teşekkür ediyoruz.”


Muammer Akyüz
Gençlerbirliği Basından Sorumlu Asbaşkanı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER