© Sporanki 2010

MKE Ankaragücü ilk galibiyet peşinde!

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in beşinci haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'la karşılaşacak.

Maç Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak.

Karşılaşmayı hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Oynadığı dört karşılaşmada iki beraberlik, iki de yenilgi alarak 17. sırada bulunan MKE Ankaragücü, Sivas deplasmanında sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Evinde oynadığı iki karşılaşmada da berabere kalan Sivas temsilcisi ise MKE Ankaragücü karşısında sahasındaki ilk üç puanını elde etmek istiyor.

MKE Ankaragücü maç öncesi sakatlık şoku yaşadı.

Başkent ekibinde defansın bel kemiği Mert Çetin, kaleci Rafal Gikiewicz ve santrfor Ali Sowe oynanacak olan Sivasspor maçında sakatlıkları nedeniyle yer alamayacaklar. 

SİVASSPOR ÜSTÜN

MKE Ankaragücü, Sivasspor ile 31.karşılaşmaya çıkacak.  Sarı - lacivertliler karşısında Sivasspor takımının geride kalan 30 maçta belirgin bir üstünlüğü göze çarpıyor.  Takımlar; 2.Ligde 2, Türkiye Kupası'nda 6, Süper Ligde de 22 maçta karşı karşıya geldiler.  Bu maçlarda 16 galibiyet Sivasspor elde ederken, Ankaragücü ise 6 galibiyet elde etti. 8 maç ise berabere sona erdi.  Ankaragücü'nün 36 golüne karşılık, Sivasspor 56 gol atmayı başardı.  Sivasspor ve MKE Ankaragücü arasındaki 31.maç 18 Eylül pazartesi günü Sivas'ta oynanacak.

MUHTEMEL ON BİR

Bahadır Han Güngördü- Kitsiou, Radakoviç, Mujakiç, Hanusek- Tolga, Djokanoviç, Efkan, Morutan, Rodrigues, Bajiç (Cephas)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER