© Sporanki 2010

Metin Diyadin: "Oyuncularım geriye düşmelerine rağmen iyi tepki verdi..."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, 1-1 sona eren Kocaelispor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Derlediklerimiz şu şekilde:

-Ligin alt kısımlarının karıştığı bir haftada, kendi evimizde oynadığımız Kocaelispor maçını kazanmak istiyorduk. Ancak mücadele olarak çok iyi oynadık. Rakibimiz de kötü değildi.

-Maçı iki periyot olarak düşündük. İlk yarı güçlü bir orta saha ile oynayıp hem oyunu görmek hem de orta saha üstünlüğünü kaybetmemek adına. Golü bulamadık. İkinci yarıda gol yedik. Buna verdiğimiz tepki çok önemliydi. Golü daha sonra bulduk.

-Oyuncularım geriye düşmelerine rağmen iyi bir tepki verdi. Bu tepkiyi zaman zaman veremiyorlardı. Çok iyi mücadele verdiler. Karşımızda devre arası takviye yapmış bir takım vardı. Ancak pozisyonlarımız vardı, maçı kazanabilirdik. Alt sıralar için puanlar çok önemlidir.

-Maçın hakemine gelince iki tarafa da yanlış kararları oldu. Özellikle rakibin taktik faullerinin hiçbirini süzemedi. Sarı kartı olan oyuncun üç kere arkadan çekmesine rağmen ikinci sarı kartı verip oyun dışı bırakamadı.

-Bunu da şöyle karşılıyorum, çünkü TFF genç hakemlerin yetişmesi için ilk maçları da olsa vermek durumundalar. Tabii onlar yetişirken de bizim ya da rakiplerimizin zaman zaman serzenişlerimiz oluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER