© Sporanki 2010

Metin Diyadin: "Mücadele gücü yüksek bir takım..."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, takımdan bir çok oyuncunun ayrıldığını, yeni isimlerin takıma katıldığını hatırlatıp, sezon başlayana kadar kadro yapısı ve oyun anlayışını oturtmayı hedeflediklerini söyledi.

Gençlerbirliği’nin yeni sezona, yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro ve önemli revizyon geçirmiş yeni bir kadro ile gireceğini dile getiren tecrübeli teknik adam şunları söyledi:

“Her takım sezon öncesi transfer çalışmaları yapıp kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Biz de bu yönde adımlar attık. Aramızdan ayrılan oyuncular oldu. Yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Geçen sezondan kalan oyuncular var. Çok fazla şans bulamayan ancak bu takımın içinden gelen gençler var. Lig başlayana kadar elimizdeki ekibi en iyi şekilde harmanlayıp, maçlara hazır hale getirmek için antrenör arkadaşlarımla birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki zamananı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Mücadele gücü yüksek bir takım ruhu oluşturmalıyız. Kızılcahamam’daki ikinci etap kampında kendimizi daha üst seviyeye çıkaracağız. İyi ve verimli bir kamp dönemi geçirip, eksik yönlerimizi gidermek için çaba harcayacağız. Hedefimiz, sezona en hazır bir şekilde başlamak olacak.”

Hürriyet Ankara 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER