© Sporanki 2010

Mete Kalkavan'a ağır eleştiriler...

BÜNYAMİN GEZER

Sezonun belki de en skandal kararı Ümraniye Ankaragücü maçında yaşandı. Ankaragücü'nün tertemiz attığı gol, öncesinde hatalı penaltı sonra VAR müdahalesi ile iptal edildi.

HÜNKAR MUTLU 

Hakemler her şeyi VAR’a bırakıp görmedikleri pozisyonları fal açarak değerlendirince ortaya böyle yıllarca konuşacağımız pozisyon çıkıyor işte. Mete Kalkavan için çok zor bundan sonraki dakikalar.

TARIK ÜSTÜN

Büyük skandal.. Mete Kalkavan hepten şaşırdı..Maçı dördüncü hakem yönetsin..

BARIŞ YURDUSEVEN

Mete Kalkavan Ankaragücü’nü İstanbul’da satır satır doğruyor… Aynı anda Ankaragücü’nün golünü de penaltısını da yedi!!! Bir kulübün kaderiyle alenen bu kadar oynanmaz bir kulüp alenen bu şekilde kümeye düşürülmeye çalışılmaz!!! Yazıktır Günahtır!!!

TRANSEFER MERKEZİ

 Ümraniyespor - Ankaragücü maçında garip şeyler yaşandı! 29' Ankaragücü 2-1 öne geçti ancak gol öncesinde hakem Mete Kalkavan, penaltı düdüğü çaldığı için gol geçersiz oldu. 31' VAR uyarısı sonrası pozisyonun penaltı olmadığına karar verdi. İlk yarı 1-1 berabere bitti.

DENİZ ATEŞ BİTNEL 

Ümraniye - Ankaragücü maçından bir çok görüntü geliyor! Öncelikle Glumac 'ın, Milson'na yaptığı hareket kırmızı kart olmalıydı... VAR müdahale etmeliydi...!

ILGAZ ÇINAR

Mete Kalkavan, penaltı diye golü iptal etti, penaltıyı Var geri çevirdi, Ankaragücü golü güme gitti

ERMAN ÖZGÜR

Ankaragücü'nün golü güme gitti. Normalde pozisyonun bitmesini bekleseydi penaltıyı çalmadan önce gol geçerli olacaktı, erken düdük hata getirdi.

BEİNSPORTS CANLI YAYINI

"Bütün Türkiye bunu konuşuyor. Ben böyle bir şey görmedim. Skandal bir karar. Bu pozisyon Ankaragücü'nün düşmesine sebep olabilirdi. Hem penaltıyı iptal etti, hem golü iptal etti. Böyle bir şey az görülür. Ankaragücü koskoca bir camia bugün düşebilirdi."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER